Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن کامیونداران کشور مشکلات تامین سوخت و بیمه تامین اجتماعی رانندگان را دو علت اصلی اعتصاب روزهای اخیر این صنف قلمداد کرد.

گروه راه و مسکن بازارنیوز؛ بهزاد قبادی؛ احمد کریمی، رئیس انجمن کامیونداران کشور در گفتگو با بازارنیوز در خصوص اعتصاب روز‌های اخیر این صنف اظهار کرد: دو روز گذشته، بخشی از ناوگان ما دست به اعتصاب زدند که روند بهبود وضعیت از غروب روزگذشته آغاز شد و امروز در خصوص حمل و نقل بارها، مشکلی نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره افزایش قیمت برخی اقلام تره‌بار به دلیل نرسیدن ۹۰ درصد بار‌ها به میادین تره‌بار کشور، تصریح کرد: مشکلاتی به وجو آ مشکلاتی که در حمل میوه و تره‌بار در کشور به وجو آمد، ولی نه با این میزانی که اعلام شده است. این میزان مورد تایید نیست. طبق اطلاعی که کسب کردم، مشکل حل شده و بار‌ها همه به میادین رسیده است.



کریمی با بیان این که بخش حمل و نقل جاده‌ای تا زمانی که امکانات برای آن فراهم باشد، وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهد، مهمترین مشکل کامیونداران را اخلال در تامین سوخت ناوگان ا دانست و اظهار کرد: از چند ماه گذشته بعد از حمله سایبری که رخ داد و سیستم سوخت کشور دچار مشکل شد، برخی از اطلاعات از بین رفت و این طبیعی است. مهمترین مشکل کمبود سوخت برای ناوگان پرکار است. اختصاص سوخت به  یک کامیون با هر میزان کارکرد، سقف دارد. به عنوان مثال، یک کامیونی که در یک ماه ۲۵ هزار کیلومتر مسافت طی کرده، باید طبق قاعده ۱۰ هزار لیتر سوخت دریافت کند، اما دولت برای آن‌ها در مجموع ۵ هزار لیتر سوخت تخصیص می‌دهد؛ لذا کامیوندار از اواسط ماه به بعد باید سوخت آزاد مصرف کند.

وی افزود: بخشی از ناوگان هم، مسافت کوتاه است. یعنی کامیونی از محلی که در پارکینگ است، ۱۰۰ کیلومتر مسافت طی می‌کند، اما بار او در ۵۰ کیلومتری تخلیه شده است؛ برای این‌ها همان ۵۰ کیلومتر که با بار بوده را در نظر می‌گیرند و سوخت اختصاص می‌دهند. این هم یکی دیگر از مشکلات سوختی ناوگان بوده که ما ۴ ماه قبل از ایام عید در جلسات مطرح کردیم، ولی پیشنهادات ما عملیاتی نشد، تا جایی که امروز با این مشکل مواجه شدیم.

رئیس انجمن کامیونداران  مشکل دوم رانندگان را بیمه تامین اجتماعی قلمداد کرد و افزود: از سال ۱۳۹۷، سازمان تامین اجتماعی با قلدری اعلام کرد که یارانه دولت برای بیمه تامین اجتماعی رانندگان جدیدالورود را پرداخت نمی‌کند و راننده باید همه مبلغ بیمه را خودش پرداخت کند. علت این را هم طلب این سازمان از دولت اعلام کردند. سوال این است که طلب تامین اجتماعی از دولت چه ارتباطی با راننده کامیون دارد؟ این مشکل بیشتر برای رانندگان کامیونت که عمدتا میوه و تره‌بار و سایر بار‌های کوچک حمل می‌کنند، است که یک راننده باید ماهانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حق بیمه بپردازد. این میزان در توان رانندگان نیست.

کریمی ادامه داد: پیش از ایام نوروز، یک شبکه کاملا جعلی به نام اتحادیه سراسری رانندگان و کامیونداران کشور (که چنین اتحادیه‌ای وجود ندارد) رانندگان را تحریک به اعتصاب کردند که با تکذیبیه انجمن ما، مشخص شد که فعالیت آن‌ها جعلی است و رانندگان به آن توجه نکردند، اما متاسفانه روز‌های ۱۴ و ۱۵ فروردین توقف محدود در برخی از استان‌ها از جمله کرمانشاه، فارس و کرمان را داشتم، ولی این توقف رفع و مشکل حل و فصل شد.

پایان پیام//

برچسب ها: رئیس انجمن کامیونداران ، کامیون ، کامیونداران ، اعتصاب کامیونداران ، میوه و تره‌بار لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000R5o

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کامیون کامیونداران اعتصاب کامیونداران میوه و تره بار تامین اجتماعی تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۵۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • سوخت و بیمه لنج‌داران باید پیگیری شود
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است